Afvoer verstopt Haarlem? 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! - KLIK & BEL DIRECT!

Over MMA Loodgieter Haarlem

Over MMA Loodgieter Haarlem

MMA loodgieter Haarlem is een trots onderdeel van MMA. In 2019 is er een samenwerking tot stand gekomen in de vorm van een franchise model. In 2019 zijn er meerdere franchisenemers gekomen. MMA heeft gewacht totdat de gehele organisatie op alle vlakken gezond was en de procedures helder waren.

Ik ben een trotse loodgieter die na jaren zwoegen voor een werkgever de stap heeft gezet. Ik ben in contact gekomen via mijn netwerk en zodoende is het balletje gaan rollen. Ik heb een aantal keer meegelopen en gesprekken gevoerd. De methode en dienstbaarheid is waar ik me enorm in kan vinden. 2019 wordt een spannend jaar voor zowel mij als MMA.

Als allround loodgieter sta je altijd klaar en paraat om te gaan werken. Echter heeft iedereen wel eens een keer iets. Dan is het fijn als je met vertrouwen je collega of concullega van MMA naar een opdracht kunt sturen. Feitelijk hebben we allemaal dezelfde missie en dat is er staan voor klanten en MMA. Door de schaalvergroting kunnen wij ook de grootste klussen aan.

Ik zie de samenwerking en 2019 als geheel met vertrouwen tegemoet. Iedere MMA Loodgieter is een echte vakman en dit hebben we moeten bewijzen door een intern inwerktraject te volgen. Je leert hier altijd van elkaar.

Wij moeten allemaal aansturen op positieve klanten en reactie. Mocht ik bij u zijn geweest en het onverhoopt ben vergeten te vragen, dan zou u ons toch enorm helpen met een leuke reactie. Bel met ons nummer 085-0188 199 en hulp is om de hoek!