Afvoer verstopt Haarlem? 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! - KLIK & BEL DIRECT!

News

Uncategorized

Ontstopping Haarlem

In deze ontstopping in Haarlem nemen wij u graag mee hoe uitgebreid onze service is. Wij zijn in eerste instantie met een professionele rioolveer aan de slag gegaan. Al snel bleek dat de verstopping niet goed op deze manier kon worden verholpen. Hoe kan dat?

Deze zware keukenverstopping in Haarlem was in een monumentaal pand. Het probleem met oudere woning is dat we niet altijd weten hoe een leiding onder de woning is gelegd. Het eerste waar wij tegenaan liepen was het feit dat de diameter van de leiding in de keuken te klein was voor een goede ontstopping. Normaal gebruiken wij een rioolveer diameter van 22. Hiervoor leende afvoer zich niet. Daarnaast weten wij dus niet op welk diameter leiding deze keukenleiding is aangesloten. Als deze naar breder verloopt kunnen wij de ontstopping niet duurzaam oplossen.

Omdat wij de best uitgeruste loodgieters in Haarlem en omstreken zijn, kunnen wij vanuit onze bus iedere verstopping verhelpen. Wij moesten hiervoor onszelf toegang verschaffen aan de voorzijde van de woning. Wij hebben met onze spuitkop installatie uiteindelijk de verstopping volledig kunnen verhelpen.

Het gat wat wij hebben moeten boren in de leiding naar het riool hebben wij weer afgesloten met een afsluitdop. Deze professionele dop zet zich uit in de leiding waardoor deze weer naadloos is afgesloten. Uiteraard ontvangt de klant altijd garantie. Het zal niet nodig zijn met een oplossing door MMA, maar voor de klant is het altijd goed voor het vertrouwen. In deze video nemen wij iedereen mee hoe wij onze specialistische kennis en apparatuur inzetten.

Wilt u direct hulp bij uw verstopping? Bel direct met 085-0188 199.

Uncategorized

Zware verstopping Haarlem

In deze video nemen wij u graag mee hoe wij een zware verstopping in Haarlem oplossen. Wij blijven onze klanten blij maken met onze professionele en duurzame ontstoppingen. Bij deze specifiek verstopte afvoer in Haarlem konden we het echt niet af met een rioolveer. Na meerdere pogingen kwamen we al snel tot de conclusie dat deze verstopping dermate hardnekkig was dat wij onze hogedruk spuitkop moesten inzetten.

Professionele Loodgieter Haarlem apparatuur

Professionele Loodgieter Haarlem apparatuur

Veel loodgieters of ontstoppingsdiensten hebben deze techniek niet in hun bus. Dit is ook de reden dat wij met enige regelmaat door concullega’s worden ingeschakeld.

Deze mevrouw konden we al binnen 2 uur weer met een schone afvoer achterlaten. De riolering in de tuin was echter al langer aan vervanging toe. Dit hebben wij uiteraard ook netjes gemeld. Dit zouden wij ook kunnen uitvoeren.

Zonder deze techniek was het nooit gelukt om een duurzame oplossing te leveren. Uiteraard geven wij hier onze garantie op. Wij staan achter iedere professionele ontstopping. Onze installatie is een enorme investering geweest, maar zonder deze installatie is het lastig om altijd iedere verstopping professioneel op te lossen. De meeste verstoppingen zijn goed aan te pakken met een rioolveer, maar zoals bij deze verstopping kan je niet zonder deze machine.

Over onze loodgieter Haarlem apparatuur

De machine wordt aangedreven door een dieselmotor. De dieseltank bevat ruim voldoende brandstof om iedere verstopping aan te pakken. Het waterreservoir heeft een tank van 500 Liter water. Op volle kracht hebben we de ruimte om 7 minuten lang met extreem hoge druk te spuiten. Geen enkele verstopping is hier tegen bestand en het mooiste is, dat de leidingen niet wordt aangetast. Bij deze zware verstopping Haarlem hebben we hier genoeg nagenoeg genoeg aan. We misten een paar liter water. De machine is in staat om water bij iedere kraan af te tappen zodat we altijd iedere verstopping kunnen verhelpen. De spuitkop is bevestigd aan de slang die 100 meter lang is en daarmee kunnen we complete blokken huizen tegelijk kunnen ontstoppen.

Wij een allround en professioneel loodgietersbedrijf gevestigd in Haarlem. Bel 085-0188 199.

Uncategorized

Rioolservice Haarlem opvoerpomp

Vandaag werden wij gebeld door een onderhoudsbedrijf, welke onderhoud aan de riool opvoerpomp zou plegen. Zij constateerden dat er kortsluiting in de kabel zat. De school kon hierdoor geen gebruik meer maken van hun riool. Vanuit ons netwerk met dit onderhoudsbedrijf zijn wij met spoed ingeschakeld. Wij nemen u graag mee in onze werkzaamheden en u kunt hier een aantal foto’s van onze werkzaamheden vinden.

Er bestaat soms de verwarring in wat voor orde van service ons loodgietersbedrijf kan worden geschaald. Wij zijn er voor alle werkzaamheden. Geen verstopping of probleem is te klein of te groot. Met ons netwerk van verschillende MMA vestigingen kunnen wij intern snel en vakkundig te werk gaan. Zo ook bij deze opdracht in Haarlem.

Daar is onze spoedservice rioolservice in Haarlem bij uitstek voor geschikt. Na de melding waren wij enorm snel op locatie en hebben de klus binnen een dag geklaard.

Rioolservice Haarlem de kabels Rioolservice Haarlem graafwerkzaamheden 1 Rioolservice Haarlem Graafwerkzaamheden 2 Rioolservice Haarlem Graafwerkzaamheden 4

Bij aankomst hebben wij een korte instructie gekregen van het onderhoudsbedrijf. Daarna zijn wij direct begonnen met onze werkzaamheden. Wij hebben een nieuwe kabel getrokken van 50 meter. Ouderdom bleek de oorzaak te zijn van de kortsluiting.

Wilt u meer lezen over onze werkzaamheden? Bekijk hier onze blogs.

Heeft u een verstopping en wilt u goed worden geholpen? Bel dan direct met 085-0188 199!