Afvoer verstopt Haarlem? 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! - KLIK & BEL DIRECT!

Loodgieter Haarlem

MMA Loodgieter Haarlem is dé verstoppingsspecialist Drie Maanden Garantie op loodgieter Haarlem

MMA Loodgieter Haarlem is ontstaan vanuit de grote hoeveelheid aanvragen die er deze regio kwamen. Op deze pagina vindt u adviezen bij de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren.

Vanaf mei 2019 richten wij ons volledig op het leveren van de beste ontstoppingen. De grote vraag vanuit ons netwerk, de gemeente, particulieren en concurrenten om hun te helpen, heeft ons dit besluit doen nemen. We hebben de beste gereedschappen in de hele regio. De verschillende methodes die wij kunnen inzetten, maken dat wij iedere verstopping kunnen verhelpen.

2020 voordeligste tarieven voor verstoppingen

Wij werken met marktconforme voordelige tarieven. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Wilt u worden geholpen zonder abonnement? Maak dan gebruik van onze voordelige rioolservice.

  • Start tarief inclusief half uur arbeidsloon en inzet ontstoppingsapparatuur € 87.50
    meeste ontstopping-klussen zijn binnen een half uur (30 minuten) opgelost.
  • Wij hebben geen voorrijkosten in de Randstad.
  • Na het start tarief rekenen we slechts € 24,- per kwartier inclusief inzet ontstoppingsapparatuur.

Het Service Abonnement

  • Service Abonnement € 8.40 per maand. (Dus geen voorrrijkosten, geen arbeidsloon, geen machineprijzen en inclusief service)
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Bus ontstoppingsbedrijf HaarlemWil je direct worden geholpen met een verstopping? GEEN voorrijkosten in de randstad en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Nu dus ook zonder directe grote kosten met ons MMA Service Abonnement, de keuze is aan u. Bel dan nu 085-188 199.

MMA Loodgieter Haarlem, ontstaan vanuit de vraag

MMA is geruime tijd actief in de regio Haarlemmermeer. Omdat wij een naast onze reguliere loodgieterswerkzaamheden ook een spoedservice hebben, hebben wij gekeken naar een uitbreiding. Deze uitbreiding hebben wij op een manier ingericht zodat we alleen eindverantwoordelijke loodgieters bij onze klanten laten komen. Met een klein team een groot deel van Nederland bedienen wordt steeds lastiger naarmate de vraag al jaren zo hoog is.

 

WC Verstopt Haarlem

Verstopte wc ofwel een wc verstopping

Een verstopte wc kan een huishouden lam leggen. Helemaal als u 1 wc in de woning heeft en er meerdere bewoners zijn. Dit is een van de verstoppingen waarvoor wij vaak in de avond en nachtelijke uren worden gebeld. Wat kunt u zelf doen aan een verstopping in uw wc. Heeft een u een metalen kledinghanger in huis die u kunt inzetten? Maak hier dan een lange haak van. U kunt met de haak proberen de verstopping te pakken te krijgen door de haak in uw wc te stoppen en rond te draaien en de haak naar u toe te trekken. Heeft u iets gevoeld? Dan kunt u net als bij de afvoer verstopping de rubberen plopper gebruiken. Lees hierboven hoe u deze kunt inzetten. MMA Loodgieter Haarlem lost wc verstoppingen ook buiten kantoortijden op. Wij worden vaak ingezet door onze (vaste) klanten op alle momenten van de dag.

Rioolprobleem

Heeft u er last van dat meerdere afvoeren niet goed doorlopen? Dan zit er waarschijnlijk een verstopping in uw riolering. Dit hoeft niet direct te betekenen dat er een technisch mankement is. Doorgaans betreft het hier een verstopping waar u een specialist bij moet halen. Wij komen u graag helpen. MMA Loodgieter Haarlem is gespecialiseerd in het oplossing van alle vormen van afvoer verstoppingen. Wij doen dit snel en vakkundig.

Lekkage Vanaf mei 2019 nemen wij dit soort opdrachten niet meer aan. Excuses voor het ongemak. Op dit moment richten wij ons volledig op professionele ontstoppingen.

Treft een lekkage aan? Een lekkage kan meerdere factoren hebben. Het probleem hiermee is dat deze zichzelf niet oplost. Een lekkage kunnen we niet zomaar tips voor geven omdat deze enorm uiteenlopende oorzaken kunnen hebben. Wij hebben we een tip voor bijvoorbeeld een lekkage in uw bitumen. Stel dat u een scheur heeft in uw bitumen en u kunt hier goed bij, dan kunt een seal of rubber seal product halen. Smeer deze een in een goede laag over de scheur of het gat en herhaal dit proces eventueel. Met dit product kunt u snel verdere lekkage voorkomen en heeft u wat meer tijd om te kijken naar een echte oplossing. MMA Loodgieter Haarlem heeft alle expertise om u goed te helpen.

Centrale verwarming Vanaf mei 2019 nemen wij dit soort opdrachten niet meer aan. Excuses voor het ongemak. Op dit moment richten wij ons volledig op professionele ontstoppingen.

Heeft u problemen met uw cv installatie, geiser,centrale verwarming of boiler in de vorm van een storing of een geluid uit uw machine, dan raden wij u aan het handboek van de machine erbij te pakken. Een storing bij een dergelijk apparaat moet u heel serieus nemen. Deze meldingen zijn vanwege veiligheid ingebouwd. Op het internet kunt u de meeste handboeken vinden. Komt u er niet uit en wilt u onze hulp? Schakel ons dan in, wij repareren en onderhouden vaak cv ketels, geisers en boilers. MMA Loodgieter Haarlem levert professionele oplossingen waar nodig kunnen wij uw nieuwe installatie ook direct leveren en aansluiten.

Lekkende kraan Vanaf mei 2019 nemen wij dit soort opdrachten niet meer aan. Excuses voor het ongemak. Op dit moment richten wij ons volledig op professionele ontstoppingen.

Heeft u een lekkende kraan of een mengkraan? Het is dan van belang doordat u de kraan los wilt halen om de hoofdkraan in de meterkast dicht te draaien. Test de waterdruk door de kraan open te zetten. Komt er geen water uit de kraan, dan is de druk eraf en kunt u beginnen aan het demonteren van de kraan. Wanneer de kraan los is kunt u controleren of de afdichtingstape er is en de staat van de rubberen ring. Wanneer de rubberen ring schade heeft dient u een nieuwe ring te kopen. Plaats de ring terug en doe voor de zekerheid wat nieuw afdichtingstape om het schroefdraad. Monteer de kraan weer. Draai de hoofdkraan open en hopelijk is de lekkende kraan gestopt met lekken. Indien deze nog steeds lekt kunt u een nieuwe kraan aanschaffen. MMA Loodgieter Haarlem kan u hier in adviseren en helpen bij het monteren.

Dé Loodgieter Haarlem spoedservice die helpt

MMA Loodgieter Haarlem is werkzaam in Haarlem en omgeving. Onze loodgieters staan 365 dagen per jaar 24 uur per dag klaar om alle problemen op te lossen. Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en verzorgen altijd een duurzame oplossing.

Bent u op zoek naar een professioneel loodgietersbedrijf danwel een ontstoppingsbedrijf die achter haar werkzaamheden staat? Bel dan direct met 085-0188 199 en u bent enkele ogenblikken verwijdert van uw oplossing.

Hier kunt u enkele showcases aantreffen. Wij geloven ook in eerlijkheid, daarom vind u onze tarieven hier. Voordat wij beginnen aan de werkzaamheden nemen wij de kosten mondeling met u door. U ontvangt altijd onze unieke MMA Garantie.