Afvoer verstopt Haarlem? 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! - KLIK & BEL DIRECT!

Afvoer verstopt Haarlem

Afvoer verstopt Haarlem, MMA Loodgieter Haarlem dé specialist

Loopt uw afvoer niet of nauwelijks door? Dan is uw afvoer verstopt Haarlem. Wij kunnen u tips geven wat u zelf zou kunnen doen aan een afvoerverstopping, maar een verstopte afvoer moet een professional bij komen. Een hardnekkige verstopping gaat vaak gepaard met een steeds iets minder goed doorlopende afvoer of gootsteen. Dit betekend dat zich keiharde brokken in een leiding hebben gevormd. Alleen het juiste professionele gereedschap is hiervoor goed. Wij geven altijd garantie omdat wij kwaliteit leveren.  MMA Loodgieter Haarlem is dag en nacht bereikbaar. Bel nu 085-0188 199

“Topservice van deze loodgieter. Komt zijn afspraken na en heeft normale marktconforme prijzen. Nu hopen dat de verstopping weer een aantal jaar wegblijft :).”

Afvoer verstopt Haarlem

“Een verstopping lost zichzelf nooit op!”

Afvoer verstopt Haarlem, voor particulieren, industrie en kleine ondernemersVerstopping garantie logo

Wanneer wij worden ingeschakeld door onze opdrachtgevers is het handig om te weten dat wij ons werk het beste kunnen doen in een vrije omgeving. Wat houd dit bijvoorbeeld in? Stel u belt u ons om uw verstopping in Haarlem te ontstoppen, dan is het fijn wanneer het keukenkastje vrij is gemaakt van alle flessen. Wij kunnen hierdoor nog effectiever door werken. Dit is uiteindelijk in ieders belang. Uiteraard is dit geen must. Bij bedrijven zoals een horecagelegenheid is ook handig als in bijvoorbeeld de spoelkeuken wat ruimte is gemaakt. In deze gelegenheden zijn de ruimtes altijd krap ingedeeld en met groot gereedschap aan het werk gaan vereist wat ruimte.

Spoed loodgieter logoAfvoer verstopt Haarlem, wat kunt u doen wanneer uw leiding is gereinigd?

Afvoer verstopt Haarlem tip 1: Spoel maandelijks een emmer of een volle gootsteen ineens door uw leiding. Wanneer u dit periodiek doet vergroot u de kans om een nieuwe verstopping geen kans te geven..

Afvoer verstopt Haarlem tip 2: Spoel nooit pannen vet door de gootsteen of wc. Probeer zoveel mogelijk vet, olie en grote stukken etensresten uit uw leidingen te houden. U kunt met een pannenlikker uw borden na het eten bijna brandschoon krijgen. Allemaal vuil wat niet door uw leiding hoeft.

Is uw afvoer verstopt in Haarlem en heeft u met spoed hulp nodig?

Wij staan 24/7 klaar voor iedereen in Haarlem en omgeving. Of het gaat om een verstopte riolering, het vervangen van een geheel rioolstelsel tot aan een WC verstoppingverstopte afvoer of een verstopte wc. Onze specialisten zijn altijd zo snel ter plekke. Op alle werkzaamheden krijg u garantie. Onze ontstoppingen gaan altijd gepaard met ontstoppen en reinigen tegelijk. U vind onze tarieven hier.

U huurt ons in voor een oplossing, daar staan wij voor!

Voel u niet schuldig om ons buiten kantoortijden te bellen en gebruik te maken van onze spoedservice. Dit is inherent aan ons vakgebied. U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bellen. De meest verstoppingen zijn zonder camera inspectie te verhelpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat iedere verstopping snel en vakkundig te verhelpen. Bel nu 085-0188 199

 

Professionele Loodgieter Haarlem apparatuurVeel gestelde vragen bij verstoppingen:

Wat zijn de kosten voor een afvoer ontstopping?
De kosten voor een afvoer zijn afhankelijk van het uurloon en het machinegebruik. In onze branche werkt iedereen zo, en wij waarschuwen de mensen graag wanneer dit niet het geval is. Een gevalletje goedkoop is duurkoop, is eigenlijk altijd waar. Wij overleggen onze prijzen altijd aan de telefoon, de prijzen staan op onze website en voordat wij onze aan onze werkzaamheden beginnen, nemen wij de prijs nogmaals met u door.

Krijg ik ook garantie op mijn verstopping?
Uiteraard ontvangt u ook garantie op onze afvoerverstopping of rioolverstopping. Wij lossen 9.999 van de 10.000 verstopte afvoeren en rioolverstoppingen op.

Kunnen jullie dezelfde dag nog langskomen om mijn verstopping te verhelpen?
Ons streven is om op een voor u zo gunstig mogelijk moment te komen. Deze service vinden wij erg belangrijk. Het is al vervelend genoeg dat u last heeft van een afvoer of rioolverstopping. Met ons team professionele ontstoppers proberen wij er altijd binnen 1 uur te zijn. Soms is dit door drukte echter niet mogelijk en plannen we in samenspraak graag een afspraak met u in.

Kan ik jullie ook buiten kantoortijden bellen om mijn afvoerverstopping of rioolverstopping te verhelpen?
In ons vakgebied is het vanzelfsprekend om ook buiten kantooruren te werken. In het weekend en de nacht rekenen wij een ander tarief. Bel ons op en wij informeren u telefonisch over de additionele kosten.

Kunnen jullie ook mijn riool ontstoppen?
Ons specialisme ook zeker het ontstoppen van rioleringen. Door onze uitgebreide uitrusting worden wij geregeld door collega’s loodgieters ingeschakeld. Wij vinden het belangrijk om de beste service te verlenen. Daarom hebben wij ook een hoge druk ontstopper bij ons met een eigen watertank. Wij zijn hierdoor in staat om rioolverstoppingen op tot wel 100 meter te verhelpen. Mede door dit professionele gereedschap kunnen wij garanderen dat wij uw verstopping kunnen verhelpen.

Met welk gereedschap kunnen jullie ontstoppen?
Wij hebben meerdere mogelijk om iedere riool of afvoerverstopping te verhelpen. Wij hebben een professionele rioolveer en een hogedruk ontstopper met een eigen watertank in onze bussen. Hierdoor kunnen wij iedere kleine of grote verstopping verhelpen. Bij een eventuele garantiekwestie is het voor onze klanten ook fijn om te weten dat wij meerdere soorten professionele gereedschappen in kunnen zetten.

Zetten jullie de hogedruk ontstoppingsmachine ook in voor afvoerverstoppingen?
Indien dit nog is dan kunnen wij hier gebruik van maken. In sommige gevallen ontkom je er niet aan. Dan is het natuurlijk fijn als je direct kan worden geholpen.

Werken jullie ook voor bedrijven?Bus ontstoppingsbedrijf Haarlem
Wij werken voor een groot deel voor bedrijven en zo ook de gemeente Haarlem. Bedrijven kiezen voor ons omdat ze dan zeker weten dat hun rioolverstopping of afvoerverstopping wordt verholpen. De gemeente is met ons in zee gegaan omdat wij al jarenlang het beste ontstoppingsbedrijf in Haarlem zijn.

Is het mogelijk om mijn opdracht per pin te betalen?
Wij accepteren contant en pinbetalingen. In hele uitzonderlijke gevallen werken op factuur. Dit is bijvoorbeeld voor de gemeente Haarlem en voor vaste klanten. Voor particulieren en nieuwe klanten werken wij met de voorwaarde dat er direct dient te worden afgerekend.

Wat als de verstopping in de afvoer terug komt?
Dat is voor zowel u als ons vervelend. Uiteraard komen wij langs en lossen uw verstopping op. Wij kunnen er voor kiezen om onze spuitkop machine in te zetten. Indien het een nieuwe verstopping betreft valt dit niet onder de garantie. Gebeurd dit vaak? Nee gelukkig niet. Bij ons is het een keer gebeurd dat we weer voor de afvoerverstopping kwamen onder de garantievoorwaarde en op locatie bleek het om een wc verstopping te gaan. Hierbij had het kind in kwestie veel te veel wc papier gebruikt. In dit geval als service gedaan, maar dit valt niet meer onder de garantie dan.

Contactinformatie verstoppingen in en rondom Haarlem

Voel u niet schuldig om ons buiten kantoortijden te bellen en gebruik te maken van onze spoedservice. Dit is inherent aan ons vakgebied. U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bellen. De meest verstoppingen zijn zonder camera inspectie te verhelpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat iedere verstopping snel en vakkundig te verhelpen. Bel nu 085-0188 199