In deze ontstopping in Haarlem nemen wij u graag mee hoe uitgebreid onze service is. Wij zijn in eerste instantie met een professionele rioolveer aan de slag gegaan. Al snel bleek dat de verstopping niet goed op deze manier kon worden verholpen. Hoe kan dat?

Deze zware keukenverstopping in Haarlem was in een monumentaal pand. Het probleem met oudere woning is dat we niet altijd weten hoe een leiding onder de woning is gelegd. Het eerste waar wij tegenaan liepen was het feit dat de diameter van de leiding in de keuken te klein was voor een goede ontstopping. Normaal gebruiken wij een rioolveer diameter van 22. Hiervoor leende afvoer zich niet. Daarnaast weten wij dus niet op welk diameter leiding deze keukenleiding is aangesloten. Als deze naar breder verloopt kunnen wij de ontstopping niet duurzaam oplossen.

Omdat wij de best uitgeruste loodgieters in Haarlem en omstreken zijn, kunnen wij vanuit onze bus iedere verstopping verhelpen. Wij moesten hiervoor onszelf toegang verschaffen aan de voorzijde van de woning. Wij hebben met onze spuitkop installatie uiteindelijk de verstopping volledig kunnen verhelpen.

Het gat wat wij hebben moeten boren in de leiding naar het riool hebben wij weer afgesloten met een afsluitdop. Deze professionele dop zet zich uit in de leiding waardoor deze weer naadloos is afgesloten. Uiteraard ontvangt de klant altijd garantie. Het zal niet nodig zijn met een oplossing door MMA, maar voor de klant is het altijd goed voor het vertrouwen. In deze video nemen wij iedereen mee hoe wij onze specialistische kennis en apparatuur inzetten.

Wilt u direct hulp bij uw verstopping? Bel direct met 085-0188 199.