In deze video nemen wij u graag mee hoe wij een zware verstopping in Haarlem oplossen. Wij blijven onze klanten blij maken met onze professionele en duurzame ontstoppingen. Bij deze specifiek verstopte afvoer in Haarlem konden we het echt niet af met een rioolveer. Na meerdere pogingen kwamen we al snel tot de conclusie dat deze verstopping dermate hardnekkig was dat wij onze hogedruk spuitkop moesten inzetten.

Professionele Loodgieter Haarlem apparatuur

Professionele Loodgieter Haarlem apparatuur

Veel loodgieters of ontstoppingsdiensten hebben deze techniek niet in hun bus. Dit is ook de reden dat wij met enige regelmaat door concullega’s worden ingeschakeld.

Deze mevrouw konden we al binnen 2 uur weer met een schone afvoer achterlaten. De riolering in de tuin was echter al langer aan vervanging toe. Dit hebben wij uiteraard ook netjes gemeld. Dit zouden wij ook kunnen uitvoeren.

Zonder deze techniek was het nooit gelukt om een duurzame oplossing te leveren. Uiteraard geven wij hier onze garantie op. Wij staan achter iedere professionele ontstopping. Onze installatie is een enorme investering geweest, maar zonder deze installatie is het lastig om altijd iedere verstopping professioneel op te lossen. De meeste verstoppingen zijn goed aan te pakken met een rioolveer, maar zoals bij deze verstopping kan je niet zonder deze machine.

Over onze loodgieter Haarlem apparatuur

De machine wordt aangedreven door een dieselmotor. De dieseltank bevat ruim voldoende brandstof om iedere verstopping aan te pakken. Het waterreservoir heeft een tank van 500 Liter water. Op volle kracht hebben we de ruimte om 7 minuten lang met extreem hoge druk te spuiten. Geen enkele verstopping is hier tegen bestand en het mooiste is, dat de leidingen niet wordt aangetast. Bij deze zware verstopping Haarlem hebben we hier genoeg nagenoeg genoeg aan. We misten een paar liter water. De machine is in staat om water bij iedere kraan af te tappen zodat we altijd iedere verstopping kunnen verhelpen. De spuitkop is bevestigd aan de slang die 100 meter lang is en daarmee kunnen we complete blokken huizen tegelijk kunnen ontstoppen.

Wij een allround en professioneel loodgietersbedrijf gevestigd in Haarlem. Bel 085-0188 199.