Vandaag werden wij gebeld door een onderhoudsbedrijf, welke onderhoud aan de riool opvoerpomp zou plegen. Zij constateerden dat er kortsluiting in de kabel zat. De school kon hierdoor geen gebruik meer maken van hun riool. Vanuit ons netwerk met dit onderhoudsbedrijf zijn wij met spoed ingeschakeld. Wij nemen u graag mee in onze werkzaamheden en u kunt hier een aantal foto’s van onze werkzaamheden vinden.

Er bestaat soms de verwarring in wat voor orde van service ons loodgietersbedrijf kan worden geschaald. Wij zijn er voor alle werkzaamheden. Geen verstopping of probleem is te klein of te groot. Met ons netwerk van verschillende MMA vestigingen kunnen wij intern snel en vakkundig te werk gaan. Zo ook bij deze opdracht in Haarlem.

Daar is onze spoedservice rioolservice in Haarlem bij uitstek voor geschikt. Na de melding waren wij enorm snel op locatie en hebben de klus binnen een dag geklaard.

Rioolservice Haarlem de kabels Rioolservice Haarlem graafwerkzaamheden 1 Rioolservice Haarlem Graafwerkzaamheden 2 Rioolservice Haarlem Graafwerkzaamheden 4

Bij aankomst hebben wij een korte instructie gekregen van het onderhoudsbedrijf. Daarna zijn wij direct begonnen met onze werkzaamheden. Wij hebben een nieuwe kabel getrokken van 50 meter. Ouderdom bleek de oorzaak te zijn van de kortsluiting.

Wilt u meer lezen over onze werkzaamheden? Bekijk hier onze blogs.

Heeft u een verstopping en wilt u goed worden geholpen? Bel dan direct met 085-0188 199!